Live Security

Live Security is gespecialiseerd in Live Toezicht bij particulieren en bedrijven.

Onze dienstverlening richt zich op optimale veiligheid voor onze opdrachtgevers. Middels Live Toezicht houden wij dagelijks uw woning en uw bedrijf realtime in de gaten. In een vroeg stadium herkennen wij (potentieel) gevaar en nemen wij direct actie!

Live security

“Iedere situatie is anders, installaties van Live Security worden altijd met een oog voor detail uitgevoerd, Dat beloof ik u”
Klaas Wierks CEO Live Security B.V.

Installaties Live Security


Live toezicht installaties

Vrijwel iedere IP beveiligingscamera kan worden toegevoegd aan onze toezicht centrale.

Heeft u al camera's?

Indien u al beveiligingscamera’s heeft en gebruik wilt maken van onze live camera toezicht dienst, dient er slechts een VPN tunnel opgezet te worden.
Onze installateur dient een Live Security VPN module te plaatsen bij u op locatie. Deze VPN module zal het digitale verkeer tussen u en Live Security volledig “end to end” versleutelen. Door het gebruikte protocol kunnen wij de VPN module in ieder netwerk plaatsen.
* VPN staat voor Virtual Private Network.

Verder heeft Live Security in haar toezichtcentrale alle infrastructuur en apparatuur volledig redundant uitgevoerd. Verder heeft Live Security een eigen generator op locatie. Onze hoogwaardige glasvezelverbinding is redundant uitgevoerd en volgt verschillende routes naar het data center van British Telecom.

U heeft nog geen camera’s?

Live Security kan uw volledige beveiligingsconcept verzorgen. Wij maken graag met u een vrijblijvende afspraak om op uw locatie de mogelijkheden voor camera bewaking en Live Toezicht in kaart te brengen. Live Security kan de installatie van de camera’s tegen scherpe tarieven aanbieden. Wij werken nauwkeurig en met oog voor detail.

Live toezicht installaties

Diverse merken zoals Avigilon, Hikvision & Dahua.


Live toezicht installaties

Voor zowel particulieren als bedrijven


Wij installeren zowel voor particulieren als bedrijven onder andere de volgende merken: Avigilon, Bosch, Dahua, Hikvision, Sony, Panasonic.

Uiteraard zal onze installateur ook zorgen voor een VPN tunnel vanaf uw locatie naar de Live Security toezicht centrale. Deze VPN tunnel is nodig om gebruik te kunnen maken van onze Live toezicht dienst.


LIVE Toezicht

Live Security B.V. is in 2016 ontstaan en gevestigd in Almere. Dagelijks werken onze Live Toezicht professionals voor uw veiligheid. Onze live camera bewakings dienst heeft sinds de oprichting van Live Security in 2016 vele inbraken en diefstallen kunnen voorkomen.