Live Security

Live Security is gespecialiseerd in Live Toezicht bij particulieren en bedrijven.

Onze dienstverlening richt zich op optimale veiligheid voor onze opdrachtgevers. Middels Live Toezicht houden wij dagelijks uw woning en uw bedrijf realtime in de gaten. In een vroeg stadium herkennen wij (potentieel) gevaar en ondernemen wij direct actie!

Live security

“Als u thuis bent waken wij over uw bedrijf, Live Toezicht heeft inbraak en diefstal voorkomen bij veel ondernemers”
Klaas Wierks CEO Live Security B.V.

Live Toezicht voor bedrijven

Live Security verleent Live Toezicht bij vele bedrijven in Nederland. Dagelijks houden onze professionals kantoorpanden, bedrijfsruimtes, auto bedrijven en horeca gelegenheden in de gaten middels live camera bewaking.

Onze beveiligingsprofessionals zijn getraind en gespecialiseerd in beveiliging middels live toezicht. Zij kenmerken zich door een snel analytisch vermogen en een goede reactie snelheid. Dagelijks voorkomen wij inbraak en/of schade aan bedrijfspanden.

Wij kijken Live mee!

Wij kijken LIVE mee voor een groot aantal bedrijven door geheel Nederland. Graag gaan wij met u in gesprek om uw veiligheidsrisico’s te analyseren.

Voor de aansluiting en/of omzetting naar Live Toezicht van Live Security werken wij samen met een groot aantal installateurs welke BORG en KIWA gecertificeerd zijn.

Live Security bied u een betaalbaar beveiligingsconcept. Wij besparen u te hoge kosten aan opvolgingsdiensten, nachtelijke inbraken, schade aan en om het pand. Verder geven wij u weer een veilig gevoel. Live Security is uw partner voor de zakelijke markt.

Problemen op het bedrijventerrein? Samen met de VVE (vereniging van eigenaren) en/of uw buren kunt u ook uw bedrijventerrein, parkeerterrein beveiligen. Zo regelt u collectief op een zeer betaalbare manier uw eigen veiligheid rondom uw bedrijf. Met Live toezicht is het veilig en succesvol ondernemen.

Onze werkwijze kenmerkt zich door een duidelijke communicatie, heldere tarieven en een no nonsens aanpak. Verder zijn wij een snelle en flexibele organisatie. Live Security is uw partner op de zakelijke markt.

Live Toezicht - Live Security B.V.

Live Security B.V. is in 2016 ontstaan en is gevestigd in Almere. Dankzij onze live toezicht dienstverlening zijn er sindsdien al heel wat inbraken en diefstallen voorkomen. Wij hebben de ambitie om met ons unieke concept een belangrijke speler te worden op de nationale en internationale beveiligingsmarkt.