Live Security

Live Security is gespecialiseerd in Live Toezicht bij particulieren en bedrijven.

Onze dienstverlening richt zich op optimale veiligheid voor onze opdrachtgevers. Middels Live Toezicht houden wij dagelijks uw woning en uw bedrijf realtime in de gaten. In een vroeg stadium herkennen wij (potentieel) gevaar en ondernemen wij direct actie!

Live security

“Live toezicht van Live Security, ECHT Waakzaam en ECHT dienstbaar”
Klaas Wierks CEO Live Security B.V.

Live Toezicht voor particulieren

Live Security zorgt ervoor dat u zich veilig voelt!

Middels Live Toezicht houden wij vele woningen in de gaten van particulieren door heel Nederland. Onze dienstverlening richt zich op optimale veiligheid voor onze opdrachtgevers. Zodra wij verdachte bewegingen zien zullen wij hier direct passende maatregelen op nemen. Bij bedreigende situaties kunnen wij vanaf afstand een sirene activeren.
Vanuit de praktijk is gebleken dat onze sirene een uiterst effectief en afschrikkende werking heeft. Indien nodig zullen wij direct de Politie inschakelen.

Direct inschakelen van de politie!

Wanneer wij een calamiteit rondom uw woning zien handelen wij direct volgens het met u besproken protocol.

Problemen in de buurt? Samen met de VVE (vereniging van eigenaren) en/of uw buren kunt u ook uw appartementencomplex, parkeerterrein en straat beveiligen. Zo regelt u samen op een zeer betaalbare manier uw eigen veiligheid in de buurt. Met Live toezicht van Live Security is het veilig en plezierig wonen.

Live Toezicht - Live Camera Bewakingsdienst

Live Security B.V. is in 2016 ontstaan en gevestigd in Almere. Dagelijks werken onze Live toezicht professionals voor uw veiligheid. Onze Live camera bewakingsdienst heeft sinds de oprichting van Live Security in 2016 vele inbraken en diefstallen kunnen voorkomen.