Live Security

Live Security is gespecialiseerd in Live Toezicht bij particulieren en bedrijven.

Onze dienstverlening richt zich op optimale veiligheid voor onze opdrachtgevers. Middels Live Toezicht houden wij dagelijks uw woning en uw bedrijf realtime in de gaten. In een vroeg stadium herkennen wij (potentieel) gevaar en nemen wij direct actie!

Live security

“Dagelijks proberen wij onze organisatie nog sterker te maken, uw veiligheid is een groot goed.”
Klaas Wierks CEO Live Security B.V.

Live Security B.V. is in 2016 ontstaan en gevestigd in Almere. Dagelijks werken onze Live toezicht professionals voor uw veiligheid. Onze Live camera bewakingsdienst heeft sinds de oprichting van Live Security in 2016 vele inbraken en diefstallen kunnen voorkomen.

Onze ambitie is om onze groei door te zetten in binnen en buitenland.
Wij streven er naar om de (inter)nationale beveiligingsmarkt te veroveren met “next level” security concepten. Voortdurend zoeken wij naar mogelijkheden en partners om onze dienstverlening te optimaliseren. Samenwerken in binnen en/of buitenland? Wij komen graag met u in contact.


Live Security in de mediaLive security

Klaas Wierks CEO 
Live Security B.V.


Live Security B.V. in de media. Op deze pagina treft u diverse artikelen aan welke recent zijn verschenen in diverse media, waaronder vakbladen en op TV.

  • Beveiligingmagazine Februari 2019 ( klik op de afbeelding voor het artikel ) 

  • Businessclass 2 December 2018 bij Harry Mens ( klik op de afbeelding voor de video )

 


Media contact 

Meer informatie over onze Live Toezicht dienstverlening? Belt u vrijblijvend met Klaas Wierks 06 - 10 145 894.  Of stuur een email naar info@livetoezicht.nl 


Live security