Live Security

Live Security is gespecialiseerd in Live Toezicht bij particulieren en bedrijven.

Onze dienstverlening richt zich op optimale veiligheid voor onze opdrachtgevers. Middels Live Toezicht houden wij dagelijks uw woning en uw bedrijf realtime in de gaten. In een vroeg stadium herkennen wij (potentieel) gevaar en nemen wij direct actie!

Live security

“Dagelijks proberen wij onze organisatie nog sterker te maken, uw veiligheid is een groot goed.”
Klaas Wierks CEO Live Security B.V.

Live Security Heterdaad!Hoe is Live Security ontstaan?

“Bij mijn vorige bedrijf heb ik verscheidene keren inbraken gehad waarbij de opvolgingsdiensten telkens te laat kwamen. Bij mijn huis heb ik met autodiefstal te maken gehad. Ik heb daar ook beveiligingscamera’s laten plaatsen, om inbraak en diefstal te voorkomen, maar ik kwam er snel achter dat alleen camera’s en binnenalarm criminelen helemaal niet afschrikken. Als ik niet thuis was, zat ik de hele tijd zelf de beelden van de bewakingscamera’s te bekijken. Dat zorgde voor een hoop onrust en stress. Camerabeelden achteraf bekijken is interessant, maar de vogel - in dit geval de crimineel - is dan allang gevlogen. Zo kwam ik op het idee camera’s proactief in te zetten, waarbij de beelden continu worden bekeken en er meteen ingegrepen kan worden zodra er iets verdachts te zien is.”

Klaas Wierks CEO, Live Security B.V.


Live Security B.V. is in 2016 ontstaan en gevestigd in Almere. Dagelijks werken onze Live toezicht professionals voor uw veiligheid. Onze Live camera bewakingsdienst heeft sinds de oprichting van Live Security in 2016 vele inbraken en diefstallen kunnen voorkomen.

Onze ambitie is om onze groei door te zetten in binnen en buitenland.
Wij streven er naar om de (inter)nationale beveiligingsmarkt te veroveren met “next level” security concepten. Voortdurend zoeken wij naar mogelijkheden en partners om onze dienstverlening te optimaliseren. Samenwerken in binnen en/of buitenland? Wij komen graag met u in contact.


Live Security TEAMLive security

Email: kw@livecamerasecurity.com
Tel: 020 – 2900 310 / 06 - 10 145 894


Klaas Wierks
CEO

Klaas heeft in het verleden gewerkt bij een aantal grote multinationals (Hewlett Packard, Symantec, AVID Technology, Sun Microsystems).
Sinds 2003 is Klaas als ondernemer actief geweest in diverse branches, waaronder de recruitment branche met de specialisatie Telecom en IT.
In 2016 stond Klaas aan de basis van de oprichting van Live Security. Klaas kan als nieuwkomer in de branche heel goed “outside the box” denken. Altijd strevend naar een hoger level is Klaas dagelijks bezig met de uitbreiding van de Live Security Group en het optimaliseren van de dienstverlening. Als business partner probeert Klaas altijd “Win-Win” situaties te creëren. Oplossing gericht en de veiligheid van onze klanten vooropgesteld. Voor ieder probleem is een oplossing en niets gaat Klaas te ver.
Klaas gelooft in een persoonlijke benadering. Wanneer nodigt u Klaas uit voor een kop koffie om over uw situatie te spreken?


Marina Taseva

Office Manager

Smeerolie binnen de raderen van Live Security. Marina houdt zich dagelijks bezig met de backoffice van Live Security. Marina zorgt daarbij voor een vloeiend verloop van de “day to day” activiteiten. Marina is het zonnetje binnen Live Security en voorziet u graag van alle nodige informatie onder het genot van een kopje koffie. Verder bezoekt Marina (inter)nationale beurzen samen met onze CEO Klaas Wierks. Marina spreekt vloeiend Engels, Russisch en Grieks.


Live security

Email: office@livecamerasecurity.com
Tel: 020 – 2900 310


Live security

Email: hd@livecamerasecurity.com
Tel: 020 – 2900 310 / 06 - 10 136 769


Hans Derlagen

Hans is sinds de oprichting in 2016 betrokken bij Live Security. Snel denkend, creatief en direct inspelend op kansen binnen de markt hetgeen kenmerkend is voor de werkwijze van Hans.
In de regelmaat houdt Hans zich bezig met aanboren van nieuwe markten voor de Live Security Groep en het uitbreiden van de bestaande markt. De focus van Live Security ligt op heel Europa, inmiddels is Hans namens Live Security in een ver gevorderd stadium om het Live Toezicht concept van Live Security uit te rollen in 9 landen. Hans beweegt zich als een vis in het water op het internationale security podium. Indien nodig springt Hans bij in de toezichtcentrale. Want uiteindelijk met de “poten in de klei” is Hans het gelukkigst, dit kenmerkt de mentaliteit binnen Live Security.


Marc Disch

Marc is sinds de oprichting in 2016 betrokken bij Live Security. Marc zijn no-nonsense aanpak kenmerkt de Live Security mentaliteit. Marc is in de toezichtcentrale constant bezig om de dienstverlening te optimaliseren. In samenwerking met de klant is Marc altijd bezig om de securityconcepten te verbeteren. Succesvolle interventies van Live Security dragen dagelijks bij aan Marc zijn oog voor detail. Opdrachtgevers van Live Security roemen Marc om zijn uiterst correcte werkwijze en het door Live Security omarmde “Afspraak is Afspraak” model!
Marc staat 24 uur per dag klaar voor onze opdrachtgevers. Heeft u nog geen beveiligingscamera’s? Marc komt graag bij u langs en denkt graag met u mee om een “bullet proof” beveiligingsconcept te creëren.Live security

Email: md@livecamerasecurity.com
Tel: 020 – 2900 310 / 06 – 10 788 128